Montør i arbeid

Vi har spesialister innen sikring av bygg og har faglig oppdaterte teknikere i alle områder.

Kameraovervåkning – Få enkelt oversikt over hva/hvem som beveger seg rundt dine bygg. Enkelt å bruke med siste teknologien. Kan integreres mot de fleste systemer og kan betjenes/administreres via app.

Adgangskontroll – Få enkelt kontroll på hvem som har tilgang til dine lokaler. Enkel å bruke og lett å utvide om du ønsker flere av dine bygg i samme system. Vi tilbyr også berøringsfrie systemer.

Innbruddsalarm – Få enkelt kontroll på status rundt ditt bygg. med nyeste teknologi og enkel bruk. Kan integreres mot de fleste systemer og kan betjenes/administreres via app.

Porttelefon – Du kan enkelt se hvem som ringer på og fjernåpne døra for visitt. Alt i høyoppløsnings bilder og god lyd. Kan selvfølgelig betjenes/administreres via app, om du ønsker det.

Lyd og bilde – Få den beste opplevelsen av dine presentasjoner eller fremvisninger til ditt publikum. Live stream har vist seg å være nyttig under pandemien. Vi setter opp alt for deg og du forholder deg kun til enkle knapper.

Nettverk – Få kontroll og oversikt over ditt nettverk. Vi hjelper deg med all kabling og oppsett av aktive komponenter slik at du får en mye høyrere sikkerhet på ditt nettverk.

Fiber – Få den hastigheten du ønsker for en sømløs datapakke overføringer. Vi påtar oss oppdrag både med utvendige fiberlinjer eller intern i bygg. Vi har topp utstyr for fibersveising og tester som tilfredsstiller ekom krav.

Lås og beslag – Har du et nøkkelsystem og vil utvide eller bytte system. Avitell kan hjelpe deg. Vi har et godt og solid samarbeid med noen av byens beste låsesmeder.

KONTAKT OSS