Med øvrige komponenter mener vi den passive delen av tele- og datanettverket ditt, slik som for eksempel kabler og kontakter, patchepaneler og plugger. 

På fagspråket kalles dette for spredenett og det er spredenettet som sørger for at alt det du har av data og elektroniske duppeditter kan snakke sammen - også trådløst. 

Avitell har bred erfaring og kompetanse på slike løsninger, som regel med fiberoptiske kabler som utgangspunkt. Poenget er at du får utnyttet din hardware maksimalt, med alle de utsøkte kvalitetene du forventer. Vi monterer også trådløse nettverk for utendørs bruk. 

Ta kontakt hvis du trenger å ruste opp nettverket der du bor.

 

Datakuber, dataromløsninger og UPS

Vi bygger ut datakubeløsninger for små og mellomstore bedrifter sammen med våre leverandører. Hva er en datakube? En datakube omfatter alt som har med overvåking av temperaturer i hver rack, kjøling, UPS i tillegg til det interne spredenettet. Rent praktisk vil det si at vi bygger et datarom i datarommet for å få en effektiv kjøling av servere.


Med Avitell er du på nett

Avitell er utbygger og drifter for de største operatørene i Norge. Vi utfører alle typer oppdrag innenfor antenne,  kabel-TV og parabol. 

 

KONTAKT OSS

Ledninger