Fasade

Det grønne skifte skal være den mest lønnsomme innvesteringen du kan gjøre for bygget og leietaker. Med Avitell Byggkontroll får du full kontroll på bygget og du sikrer deg energibesparelse 

Få kontroll på bygget ditt. Med god energiledelse og riktig verktøy har kundene våre spart 30-70% av energiforbruket. Et godt driftet bygg med god energiledelse bruker mindre energi uten at dette går ut over inneklima og virksomheten hos bedriften. 

Byggkontroll  
Med Avitell Byggkontroll har du full og enkel kontroll over bygget, energiforbruket og kostnadene via din telefon eller pc. Ved hjelp av et SD-anlegg for styring og overvåkning, oppnår man lavere energikostnader, mindre utslipp og bedre inneklima. 
Avitell tilbyr energibesparelse og bærekraftige energiløsninger som setter kunden behov i sentrum.   

"Vi er stolte av å kunne drifte et av Kristiansands mest energieffektive bygg. Avitell har med sin Byggkontroll fått ned forbruket til et absolutt minimum, og klart å holde det nede på dette nivået"

Kenneth Haugdal, ForvaltningsPartner

 

Energiledelse 
Energiledelse dreier seg om samspillet mellom mennesker, teknologi og organisasjon. Lavere energibruk reduserer kostnader, bedrer miljøprofilen og styrker konkurranseevnen. Avitell har gode resultater med energiledelse og energioptimalisering for våre kunder.  

"Høsten 2013 investerte vi for 500 000kr i energioppfølging fra Avitell på deler av vår bygningsmasse. Allerede året etter hadde vi redusert forbruket med 2,5 millioner kWt"

Tor Vidar Lian, Driftsleder Statsbygg, Universitetet i Agder

"Da vi skulle øke trykket på energiledelse var Avitell et naturlig valg som samarbeidspartner" 

Trond Aamodt, Energileder Hennig Olsen Is

Avitell Byggkontroll er sannsynligvis den mest lønnsomme investering
som kan gjøres på næringsbygg.

 

KONTAKT OSS