Toshiba varmepumper

Toshiba Daisekai Polar 25 (6500W)
En kraftig varmepumpe med stor kapasitet

 

Kampanjepris ferdig montert 21 990,-*

Normalpris 24 990,-

Toshiba Daiseikai Polar har vært en bestselger gjennom flere år. Den er en kraftig varmepumpe som utmerker seg med stor kapasitet ved lave utetemperaturer og tilsvarende svært lav minimumseffekt for de milde periodene. Dette er viktig for best mulig strømsparing gjennom hele fyringssesongen. Daiseikai Polar har et aktivt elektrostatisk plasmafilter for effektiv rensing av luften og fjerner partikler som støv og pollen. Den brukervennlige fjernkontrollen har selvlysende knapper og baklyst display.

Prisene er selvsagt inkl. montering. Vil du se nærmere på modellene,
har vi dem utstilt i våre lokaler.

Varmepumper
Varmepumper

Toshiba Daisekai 8 Gulvmodell
Gulvmodell i toppklassen

Toppmodellen Toshiba Daiseikai 8 lanseres nå som gulvmodell. Den nye varmepumpen har høyere ytelse ved lave utetemperaturer og har nå et garantert driftsområde ned til -25 °C. Toshiba Daiseikai 8 Gulvmodell er en del av Toshibas Nordic Design-serie. Det innebærer at den er utviklet for nordiske værforhold og optimal strømbesparelse i kaldt klima. Gulvmodell er et godt valg for deg som ønsker en diskret plassering av innedelen.

Gulvmodell 25, 5100 W

Gulvmodell 35, 5700 W

Vil du se nærmere på modellene,
har vi dem utstilt i våre lokaler.

Toshiba Suzumi Pluss
En rimelig og god varmepumpe

Toshiba Suzumi Pluss er en rimelig varmepumpemodell fra Toshiba, med kompakt inne- og utedel. Den har god kapasitet og høy effektfaktor ved lave utetemperaturer. Varmepumpen dekker de fleste behov og gir god totaløkonomi. Med fjernkontrollen kan du med ett enkelt tastetrykk velge din favorittinnstilling eller velge Quiet-funksjon for ekstremt lav lyd.

Suzumi Pluss 10, 4800 W

Suzumi Pluss 13, på 5600 W

Vil du se nærmere på modellene,
har vi dem utstilt i våre lokaler.

Varmepumper
02_redToshibaDaiseikai8korrskraafrontcmyk

Toshiba Daisekai 8
Toshibas kraftigste og mest energieffektive

25-modellen til Toshiba Daiseikai 8 har markedets høyeste energimerking; A+++, og en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,1. Daiseikai 8 har en suveren avgitt varmeeffekt ved lave utetemperaturer. Ved -7 °C yter 35-modellen hele 5 400 W og ved -15 °C, 4 400 W. Daiseikai 8 har et fabrikkgarantert drifts-område helt ned til -25 °C. Modellen inngår i Toshibas Nordic Design-serie som betyr at varmepumpen er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima. Den har et meget lavt lydnivå, og en eksklusiv design.

Daiseikai 8 25, 6500 W

Daiseikai 8 35, 7100 W

Vil du se nærmere på modellene,
har vi dem utstilt i våre lokaler.

Multisplit
En utedel, to innedeler

Toshiba Multisplitt er en løsning der to innedeler er koblet til én kraftig utedel. I hus med oppholdsrom i to etasjer, eller der rominndeling hindrer luftstrømmen å nå de ulike rommene, vil dette gi en jevn og god fordeling av varmen i boligen.Innedelene styres individuelt med hver sin fjernkontroller. Toshiba Multisplitt leveres med flere ulike innedeler.

Pris på forespørsel.

Vil du se nærmere på modellene,
har vi dem utstilt i våre lokaler.

Varmepumper

Varmepumpe er en fin ting. Den vanligste er en såkalt luft/luft varmepumpe som bruker luften ute som energikilde, pluss litt strøm. Den er enkel å montere og gir deg god og behagelig varme når du trenger det. Vi sier det slik, for varmepumpen kan du styre som du vil, avhengig av om du er hjemme eller ikke. Du kan legge inn nattsenking og regulere temperaturen alt etter dine egne rutiner. Med fjernkontrollen, eller via mobiltelefonen din. Ved å gjøre det på det viset, sparer du enda mer på utgiftene til oppvarming. I utgangspunktet har du allerede spart opptil 50%. Og så føles det jo litt fint å være med å bidra litt i forhold til miljøet. Dette er fornybar oppvarming på sitt beste. Det finnes mange varmepumper på markedet i dag. Selv har vi en forkjærlighet for Toshiba. Den er driftssikker, pålitelig og noe av det beste som er å oppdrive. Så er det sagt. Her er noen av de mest populære modellene våre.

Tilbehør

Fjernstyr din Toshiba varmepumpe

• Styr varmepumpen via SMS, internett eller en smarttelefon
• Passer alle Toshiba luft-luft varmepumper for bolig
• Ferdig programmert og klar til bruk
• Varsling ved temperaturavvik (frostfare), strømstans og strøm tilbake
• Motta informasjon om romtemperatur
• Kalenderfunksjon
• Forhåndsprogrammér dine favorittinnstillinger
• Mulighet for tilkobling til kamera

Varmepumper

Varmepumpehus

Et varmepumpehus i tre beskytter utedelen uten at det går ut over luftsirkulasjonen. Malt i samme fargesom huset blir den en integrert del av fasaden.

Varmepumper

Vi fikser den elektriske tilkoblingen

Vi fikser den elektrisk tilkobling av din varmepumpe også.

Spør oss om pris!

avitell_strøm_varmepumpe

Varmepumpetak i metall

Taket i metall leveres i samme fargenyanse som varmepumpens utedel. Et varmepumpetak er spesielt godt egnet hvor utedelen ikke kan plasseres i ly for nedbør.

Passer for alle Toshibas utedeler for bolig: luft-luft og luft-vann.

avitell_varmepumpetak

DELBETAL VARMEPUMPEN DIN

Vi tilbyr rentefri delbetaling over 2 år av din Toshiba varmepumpe. Ingen etableringsgebyr. Kun kr 45 i månedlig administrasjonsgebyr.

 Modell Kampanjepris  Mnd. beløp
Toshiba Polar 25 Kr 19 990,- Kr 879,-

Representativt eksempel for delbetaling 24 mnd*:

 Kredittbeløp:

16 990,-

Årsrente:

0%

Adm. gebyr/mnd.:

45,-

Etabl.gebyr:

0,-

Effektiv rente:

5,00 %

Kredittkostnad:

1 080,-

Ord. delbet./mnd**:

753,-

Totalbeløp:

18 070,-

Maksbeløp for delbetaling er 50 000,-

* Eksempelet baseres på kjøp gjort den femtende dagen i kalendermåneden og er beregnet 17-03-2015. Eksempelet forutsetter at renter og gebyrer er uforandret under hele kredittperioden. Andre måter å utnytte kreditten, kan medføre en høyere eller lavere effektiv rente. Den effektive renten er beregnet i henhold til forskrift om kredittavtaler mv. ** Beløp avrundes opp til nærmeste krone. Måneden etter valgt delbetalingsplan påløper etableringsgebyr på ordinært delbetalingsbeløp. Etableringsgebyret er inkludert i kredittkostnad og totalbeløp.

resursbank

KONTAKT OSS FOR EN GRATIS BEFARING – ELLER EN HYGGELIG PRAT OM VARMEPUMPER!

NOVAP_FORHANDLER kopi

* Prisene er inkl. mva. standard montasje og tre meter rør pr. innedel, eksklusive elektriske tilkobling. Priser og gratis befaring gjelder inntil 50km fra Kristiansand. Prisene er gyldige fra 01.01.2015